Home » » SANGKAN PARANING DUMADI

SANGKAN PARANING DUMADI

Sakdurunge Manungso Dumadi Utowo Sakdurunge Manungso Lair Ono Ing Alam Ndunyo Iki...
Manungso iku durung duwe jeneng (asmo/asma/nami/nama/aran/juluk/tetenger) ateges durung ono (utowo ORA ONO).

Sak wise manungso lahir/dumadi ..lagi duwe jeneng (asmo/asma/nami/nama/aran/juluk) ateges ONO, yen mangkono manungso iku asale ORA ONO banjur ONO lan mbesuk bakal bali ORA ONO.maneh utowo (NIRWONO)/SAMPURNO .

Kawedar mdamel boso ngoko..supados saget dipun penggalih ..sedulur ingkang mboten saget kromo.. inggil.. pangapunten .

DENE syarat-syarate kanggo bisane anggayuh papan kang bakal tekan sejatine urip kang langgeng mau.ora ujare sopo2 nanging amung anetepi kawruh kang temen2 lahir bathin di weruhi yo iku jeneng kaweruh,ateges temen2 weruh jeneng kaweruh.

Syarat-syarat iku bener dudu bener tumrape manungso.. hananging bener tumrape (........) WONG JOWO ORA WANI NYEBUT ASMANE AMARGO NJANGKAR /ORA SOPAN...yo iku Gusti Kang Akaryo Jagat Gumelar..

Tuesday, August 16, 2016

0 komentar:

Post a Comment