Home » » PANGERTEN BAB REH MANGUKUT / WARONGKO MANJING CURIGO

PANGERTEN BAB REH MANGUKUT / WARONGKO MANJING CURIGO

Tegese.. REH MANGUKUT iku.. JIWO angukut ROGO,JIWO angringkes badan wadag.yen samongso iki badan wadag ono ing njobo,jiwo ono ing njero..

HANANGING YEN KAKUKUT, SANG jiwo angringkes badan wadag lumebu sak jeroning JIWO,

JIWO ing kene ateges badan alus,banjur linambangake WARONGKO MANJING CURIGO

Poro ahli kebatinan/kasampurnan podho nggayuh sing koyo mangkono iku..yen manungso wis mangerti bab REH MANGUKUT..wong mau keno diarani SARJONO /SUJONO..keno ugo diarani WONG SEPUH,LIR ING SEPUH./wongsepuh mau..
  1. Sepi howo
  2. Sepi ing pamuring
  3. Sepi ing pepinginan
  4. Anane mung urip sak lumrahe manungso lumrah.

(SEPI HOWO AWAS LORONING ATUNGIL/ATUNGGAL)

Saturday, August 20, 2016

0 komentar:

Post a Comment