Home » » BAB TEMBUNG NGELMU TEMBUNG KEBATHINAN

BAB TEMBUNG NGELMU TEMBUNG KEBATHINAN

BAB TEMBUNG KEBATHINAN

Tegese OLAH BATHIN/NGOLAH BATHIN..ingih puniko ngladi tumindak engkang sae sae.. jumbuh.. antarane tumindak lan pangucap jumbuh lair lan bathine supoyo manungso gesang iku biso sampurno uripe ono donyo aherat tansah tumindak samubarang kabecik an ninggal sekabehing laranganipun GUSTI ING MOHO SUCI.

BAB TEMBUNG NGELMU

NGELMU iku kelakone kanti lelaku ..ngono iku cetho banget lan wenteh. yen wis ngerti kudu di lakoni/ditindak ake,yen to ora banjur aran ORA KELAKON... ateges muspro ngelmune, kasare rembug ono unen unen PINTER CRITO NANGING TINDAKE CACAT ORA RUMONGSO.. opoto sejatine ngelmu iku.?

NGELMU yoiku..KAWERUH SESURUPANING BATHIN,

Lha yen wis katindakake kudu kanthi mantepe budi,nelukake angkoro murko ninggal tindak kang sarwo olo.

Tuesday, August 23, 2016

0 komentar:

Post a Comment